2020. november 11-től RolliPolli újra a Zoom-on

Kedves Szülők!

A Miniszterelnök által hétfő délelőtt tett bejelentés parlamenti jóváhagyását követően biztossá vált, hogy a RolliPolliban 2020. november 11-től (szerda) csoportos foglalkozásra nem lesz mód. Az alábbiakban összefoglaltuk az elkövetkező 30 napra vonatkozó terveinket korcsoportok szerinti bontásban.

Megközelítésünk alapja, hogy minden olyan korcsoport esetében, ahol tavasszal szerzett tapasztalataink alapján gördülékenyen át lehet állni a távoktatásra, online órákat (Zoom alkalmazáson) fogunk tartani annak érdekében, hogy a gyerekekkel elkezdett edzésprogrammal megtorpanás nélkül haladhassunk tovább. Kérjük, hogy támogassák munkánkat, szavazzanak számunkra bizalmat azzal, hogy velünk tartanak a távoktatás remélhetőleg rövid, átmeneti időszaka alatt!

A baba-mama csoportok (1-2 és 2-3 éves korosztály) részére értelmes testnevelési foglalkozás képernyőn keresztül megítélésünk szerint nem tartható, ezért ezeket a foglalkozásokat felfüggesztjük. A novemberi tagdíjat a zárlat feloldását követő 3 tanítási hétre görgetjük át. Akik a november első hetében lejárt alkalmat még nem rendezték, kérjük mielőbb tegyék meg.

A 3-5 korosztályú csoportok esetében a gyerekek önálló munkájára bizonyos mértékig lehet ugyan hagyatkozni, de kétségtelen, hogy csak felügyelői segítséggel tudják a foglalkozásból a maximumot kihozni.

Annak érdekében, hogy a felügyelet biztosítását vendégeink meg tudják szervezni, a 3-5 kezdő csoport foglalkozását kizárólag ezen a héten (!) pénteken 17h-kor tartjuk, minden további héten szerdán 17h-kor lesz a foglalkozás. A 3-5 haladó csoport foglalkozása a szokásos szerda 16h időpontban lesz.

Kérjük, hogy amennyiben a felügyelet megoldása gondot jelent, vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy a gyermek ismeretében egyeztethessünk a lehetőségekről.

Az 5-7 kezdő/haladó, 6+ kezdő/haladó és 10+ TG csoportok tagjai minden gond nélkül át kell tudjanak állni a távoktatásra. Az órákat a szokásos időpontban fogjuk megtartani.

Várjuk azokat a Vendégeinket is, akik a vírus miatt korábban abbahagyták a tornát! Amennyiben a távoktatásban részt szeretnének venni, kérjük, hogy a rollipolliteam@gmail.com címre küldött üzenetben regisztráljanak. Az e-mail-ben kérjük feltüntetni a gyermek nevét, a kiválasztott (kor)csoportot, az e-mail címet amire a Zoom linket küldhetjük, illetve a számlázási nevet és címet.

A távoktatás technikai követelményeit és menetét itt foglaltuk össze, kérjük ezt tekintsék át, ha kérdésük van, jelezzék.

Magánórákkal, szülinapi rendezvényekkel kapcsolatos kérdéseikkel is kérjük keressenek minket a rollipolliteam@gmail.com címen vagy telefonon Egriné Óvári Annát a +36306760170-es telefonszámon.

Reméltük, hogy nem kényszerülünk zárásra, mert mi a saját házunk táján mindent megtettünk vendégeink és dolgozóink egészségének védelme érdekében. Tekintve, hogy a tágabb környezetben mi a helyzet, akkor cselekszünk helyesen, ha a szabályok szándékával és betűjével összhangban bezárunk. Bízunk benne, hogy ez az időszak minél hamarabb lezárul és végre nyugalomban, biztonságban várhatjuk vissza a RolliPolliba kedves vendégeinket.

Addig is, jó egészséget! Várunk mindenkit online!

Üdvözlettel,
RolliPolli Csapata ❤️