2021. január 11-én indulunk

Kedves Vendégeink!

2021. január 11-én újra indulnak foglalkozásaink a RolliPolliban. Arra készülünk, hogy a zárlat kormány által bejelentett meghosszabbítását követően, 2021. február 1-én, vissza tudunk térni a terembe, az addig fennmaradó három hétben pedig online foglalkozásainkkal ezt megalapozó munkát szeretnénk végezni. Nem lesz ugyanolyan, mintha a teremben lennénk, de ha kicsit fel tudjuk rázni a gyerekeket a decemberi “téli álomból”, akkor már a hasznukra voltunk! A hangsúly az állóképesség fejlesztésén lesz, továbbá szeretnénk az otthon elvégezhető talaj, nyújtás és erősítő gyakorlatokat úgy átismételni, hogy a személyes edzések alkalmával, a teremben, ezeket már ne kelljen ismételni, inkább új gyakorlatok oktatására tudjunk koncentrálni. Természetesen az online oktatás alatt is mindig hozunk valami újdonságot, hogy minél nagyobb változatosságot biztosítsunk a gyerekek számára.

A januári edzésekre az alábbi linken keresztül tudnak bejelentkezni:

https://forms.gle/ALHXvQZ5pZFs7prHA

Az online órarendet igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki a megszokott időpontban tudjon otthon edzeni. Minden korosztálynak lehetősége van heti egy, illetve két alkalommal részt venni az órákon. A haladó csoportjainknak továbbra is a heti két alkalmat javasoljuk.A januári tagsági díjak időarányosan kerültek kiszámításra; aki heti egy alkalommal jár, annak a januári tagsági díja 7.875,-Ft, aki pedig heti két alkalommal jár, annak 13.875,-Ft.

A számlát a tagsági díjról e-mailen küldjük. Kérjük gondoskodjanak a számla mielőbbi kiegyenlítéséről és banki átutalásnál a gyermek nevét és a számla sorszámát tüntessék fel a közlemény rovatban.

Amennyiben kérdésük lenne, kérjük keressék telefonon Egriné Óvári Annát a +36306760170-es telefonszámon, vagy e-mailen a rollipolliteam@gmail.com címen.

Sok szeretettel várjuk hétfőtől a gyerekeket!

Üdvözlettel,

RolliPolli