Klubvezető köszöntője

Egriné Óvári Anna vagyok, a RolliPolli klubvezetője.

A RolliPolli-val a 12 évvel ezelőtti kapunyitás óta folyamatosan kapcsolatban vagyok, 2019 óta klubvezetőként. Én vagyok az, akivel minden vendég először kapcsolatba kerül, így az én feladatom az első pillanattól kezdve közvetíteni azt a filozófiát, amit a RolliPolli képvisel, biztosítani a barátságos és biztonságos környezetet az örömteli felfedezéshez, mozgáshoz, verseny nélküli fejlődéshez.

Arról gondoskodom, hogy a gyerekek és szülők is maximálisan elégedettek legyenek velünk, bízzanak bennünk, biztonságban érezzék velünk a gyerekek magukat és biztonságban tudhassák őket szüleik nálunk.

A gyerekeknél a legfontosabb célom előhívni a motivációt, hogy a gyermek maga akarjon edzésre járni, kialakítani egy olyan légkört, ahol a gyermekek biztonságban és önfeledten jól érzik magukat és fejlődnek. Ennek biztosításában kulcsfeladatom a megfelelő edzői gárda összeválogatása; olyan személyiségekkel dolgozunk, akik szakmailag kiválóak, rájuk a gyerekek felnéznek, feléjük bizonyítani akarnak és irányukban bizalommal vannak.

Mindenképpen arra bíztatnám vendégeinket, hogy rendszeresen járjanak hozzánk, az alkalmi részvételtől nem lehet ugyanazokat az előnyöket elvárni, mint a rendszeres munkától. Látom, hogy aki rendszeresen jár, az fejlődik igazán, ettől az önbizalma is megjön, tagja lesz egy csapatnak, jó esetben barátokra lel. A legkisebbek torna órája közös program szülőnek és gyermeknek, segít egy órára megállítani külvilágot, alkalmat ad a kötődés erősítésére.

Anyaként és klubvezetőként is azt gondolom, hogy a RolliPolli a legjobb választás azoknak, akik a tornát hobbi szinten szeretnék bevezetni a gyermekük életébe, akiknek fontos a játékosság és hogy a gyermekük egy színvonalas, modern környezetben sajátítsa el a torna szépségeit.

Vendégeink elégedettségének kulcsát a tisztességes munka mellett a hatékony kommunikációban látom, ezért mindenkit arra bíztatok, hogy kérdéseivel bártan keressen meg.

Egriné Óvári Anna
Budapest 1126, Orbánhegyi út 5.
Klubvezető
+36 30 676 0170
rollipolliteam@gmail.com

Remélem hamarosan találkozunk! A jelentkezésre itt van mód.