Nyári tábor időpontok és program

For information in English, please click here.

Idén nyáron is a sok mozgás mellett igazán tartalmas programokkal gazdagított napirenddel várjuk a gyerekeket a RolliPolli Nyári Táborba!

Időpontok:

2024. június 24 - 28. 
2024. július 8 - 12. 
2024. július 15 - 19. 
2024. július 22 - 26. 
2024. július 29 - augusztus 2. 
2024 augusztus 5 - 9. KICSI TÁBOR
2024. augusztus 12 - 16. 

A KICSI TÁBOR-ba olyan 3 éves kort betöltött gyerekeket várunk, akik megbízhatóan tudják önállóan használni a WC-t. Egyéb táborainkat 5-12 éves gyerekek számára terveztük.

Jelentkezés: https://forms.gle/hFKePiiJdMHehj9p8

NAGY TÁBOR TERVEZETT PROGRAM

HÉTFŐ Tánc a RolliPolli Dance Party-ról már sokak által ismert Csabai Kitty-vel.

KEDD Állati jó bemutató! http://www.allatijobemutato.hu A foglalkozás vezetője idén szőrös állatokkal érkezik a RolliPolli-ba, előadást tart a gyerekeknek, a végén pedig meg lehet fogni, simogatni az állatokat. 

SZERDA Parkour Schlosser Kírával. A parkour természetes mozgásformákra épülő sport, ahol a felfedezés-kipróbálás- adaptálódás elvét követve, a természetes környezet tárgyait, vagy az ember által épített pályát használva mozgunk a térben.

CSÜTÖRTÖK Kreatív délután. Úgy állítjuk össze az eszközöket és anyagokat, hogy mindenki találjon a kedvére való elfoglaltságot. 

PÉNTEK Fagyizás, trambulinozás és csapat játékok
 

KICSI TÁBOR TERVEZETT PROGRAM

HÉTFŐ Akvarell festés http://www.artbuda.hu Művész által vezetett festés, minőségi papírra, minőségi akvarellel. A festményt természetesen a gyerekek megtartják.

KEDD Parkour Schlosser Kírával. A parkour természetes mozgásformákra épülő sport, ahol a felfedezés-kipróbálás- adaptálódás elvét követve, a természetes környezet tárgyait, vagy az ember által épített pályát használva mozgunk a térben.

SZERDA Jóga móka Kuti Judittal.

CSÜTÖRTÖK Trambulin délután

PÉNTEK Fagyizás, játékos foglalkozások

 

EGYÉB TUDNIVALÓK

Táborvezető
Egriné Óvári Anna +36306760170

Ellátás 
Tízórai: tejtermékek, gabona/müzliszelet, gyümölcs
Ebéd: rántott hús/hasábburgonya, rizses hús, bolognai spagetti, rántott sajt/jázmin rizs/ tartármártás, pizza
Uzsonna: péksütemény

Árak
A tábor díja heti 58.000,- Ft. Testvér, vagy több táborban való részvétel esetén a második és minden további tábor ára 55.000,- Ft. Az előleg fejenként és táboronként 30.000,- Ft. Lemondás, betegség esetén az előleg nem kerül visszaadásra, pótlásra a lehetőségek mértékéig van mód. Beteg gyereket a táborba nem lehet hozni.

Kérdés esetén kérjük forduljanak Egriné Óvári Annához a 06 30 676 0170 telefonszámon vagy emailben a rollipolliteam@gmail.com címen.

SOK SZERETETTEL VÁR MINDENKIT A ROLLIPOLLI CSAPATA!