Nyári tábor időpontok és program

For information in English, please click here.

Idén nyáron a sok mozgás mellett igazán tartalmas programokkal gazdagított napirenddel várjuk a gyerekeket a RolliPolli Nyári Táborba!

Időpontok:
2023. július 3-7.
2023. július 10-14. ÚJDONSÁG!! KICSI TÁBOR 3-5 éveseknek
2023. július 17-21.
2023. július 31 - augusztus 4.
2023. augusztus 7-11.
2023. augusztus 21-25.

A KICSI TÁBOR-ba olyan 3 éves kort betöltött gyerekeket várunk, akik megbízhatóan tudják önállóan használni a WC-t. Egyéb táborainkat 5-12 éves gyerekek számára terveztük.

Jelentkezés: https://forms.gle/UR78Y2BT6fme7SKE7

A TERVEZETT PROGRAM

HÉTFŐ Akvarell festés www.artbuda.hu Művész által vezetett festés, minőségi papírra, minőségi akvarellel. A festményt természetesen a gyerekek megtartják.

KEDD Jóga Kuti Judittal vagy Parkour edzés

SZERDA Állati jó bemutató! http://www.allatijobemutato.hu A foglalkozás-vezető többféle madárral, különböző állatokkal érkezik a RolliPolli-ba, előadást tart a gyerekeknek, a végén pedig meg lehet fogni, simogatni az állatokat. 

CSÜTÖRTÖK Svábhegyi Csillagvizsgáló https://svabhegyicsillagvizsgalo.hu, a gyerekek itt is egy foglalkozáson vesznek részt, amelynek során könnyen, érthetően, de annál színesebben magyarázzák el az univerzum érdekességeit, interaktív módon mutatják be a jelenségeket, és megválaszolják a látogatók sokszor egyszerűnek tűnő, de fogas kérdéseit.

KICSI TÁBOR TERVEZETT PROGRAM

HÉTFŐ Akvarell festés http://www.artbuda.hu Művész által vezetett festés, minőségi papírra, minőségi akvarellel. A festményt természetesen a gyerekek megtartják.

KEDD Jóga Kuti Judittal

SZERDA Piczinke Póniudvar http://www.poniudvar.hu

CSÜTÖRTÖK Logikai, jobb és bal agyféltekés foglalkozás 

EGYÉB TUDNIVALÓK

Táborvezető
Óváriné Egri Anna +36306760170

Ellátás 
Tízórai: gyümölcsszelet, müzliszelet, joghurt, gyümölcs
Ebéd: rántott hús/hasábburgonya, rizses hús, bolognai spagetti, rántott sajt/jázmin rizs/ tartármártás, pizza
Uzsonna: péksütemény

Utazás
külön busszal

Árak
A tábor díja heti 58.000,- Ft. Testvér, vagy több táborban való részvétel esetén a második és minden további tábor ára 55.000,- Ft. Az előleg fejenként és táboronként 30.000,- Ft. Lemondás, betegség esetén az előleg nem kerül visszaadásra, pótlásra a lehetőségek mértékéig van mód. Beteg gyereket a táborba nem lehet hozni.

Kérdés esetén kérjük forduljanak Egriné Óvári Annához a 06 30 676 0170 telefonszámon vagy emailben a rollipolliteam@gmail.com címen.

SOK SZERETETTEL VÁR MINDENKIT A ROLLIPOLLI CSAPATA!