Mi a RolliPolli?

A RolliPolli 1-12 éves korú gyermekek számára elsősorban szertona alapú foglalkozásokat kínáló szabadidőközpont.

 

A RolliPolli a gyerekeknek mindenekelőtt a felfedezés és mozgás, az újra meg többre vállalkozás, és a kitartó munkával elérhető siker örömét igyekszik tanítani. A biztonságos helyszín lehetőséget teremt erre, a színekkel teli, üde környezet invitál a részvételre, a többi gyerek jelenléte motivál. A foglalkozásokon megélt pozitív élmény a mozgás szeretetét erősíti, az új készségek elsajátítása megtanítja az eredményt hozó munka tiszteletét. A gyermekek a rendszeres részvétellel egészséges életmódra szoknak, frissebben gondolkodnak és eszközt kapnak kezükbe arra, hogy a kihívásokat jól kezeljék, így az élet más területein is hatékonyabban tudnak működni. Végül, a gyerekek barátokra, hasonló érdeklődésű társakra találnak, dolgoznak, és közben jól érzik magukat.

Ez a filozófiánk, ezzel próbálunk hozzájárulni ahhoz, hogy a rengeteg feszültséggel és elvárással teli világukba egy kis könnyedséget csempésszünk.

A fentiek mentén a gyerekeket nem versenyeztetjük, hanem arról igyekszünk elsősorban gondoskodni, hogy önmagukat próbálják minden egyes alkalommal túlszárnyalni. A fejlődéshez az a szertorna program ad keretet, aminek a kiszolgálására világszínvonalú eszközökkel felszerelt tornatermünket létrehoztuk.

Várjuk Önöket idén is!

Kivinen Beáta

RolliPolli Gyermek Testnevelési Kft.

tulajdonos és operáció fejlesztő
06 30 231 5101

e-mail: rollipolliteam@gmail.com

Kövess minket a facebook-on: facebook.com/rollipolli.hu