Egri Tamás

Klubvezetőnk és Karate- és cselgáncs edző
Tel.: 06 30 709 3060


A 2014-15-ös tanév a második szezonom a RolliPolliban, úgy érzem ideje reflektálni, hogy mit sikerült eddig elérni, illetve előre vetíteni új és visszatérő vendégeink számára is, hogy mik a jövőre vonatkozó elképzeléseink.

A 2013-14-es tanév sok szempontból eredményes volt: a RolliPolli vendégeinek a száma a duplájára nőttNem hirdetünk, nem reklámozzuk magunkat, nem is férne bele, ehelyett a leghatékonyabb eszközre igyekszünk hagyatkozni: jól végezni a munkánkat és bízni benne, hogy a szülők ajánlanak minket barátaiknak, ismerőseiknek; a  öreg szájhagyomány. Köszönjük az eddigi támogatástTalán azért érdemeltük meg, mert rendszeresen járó vendégeinkkel és szüleikkel szoros kapcsolatot, - megkockáztatom - barátságot sikerült kiépíteni. Talán azért, mert elértük azt, amit célul tűztünk ki, hogy kellemes környezetben, erőltetés nélkül haladjunk előre a gyerekekkel.

Az elmúlt évben sokat ünnepeltünk, nem telt el hétvége anélkül, hogy szülinapot tartottunk volna, nemegyszer hármat-négyet! De a nagy ünnepeket is igyekeztünk együtt megélni, először az ugrik be, hogy milyen szép csomagot hozott minden gyereknek a Mikulás! 

Nyári táboraink sikerességét az bizonyította, hogy 4 teljes létszámú tábort sikerült indítani. A gyerekek arcáról tudjuk leolvasni, hogy mennyire érezték jól magukat.

Mi lesz 2014-2015-ben? Fejlődünk tovább! A RolliPolli gerincét adó szertorna struktúrálisan megújul, a foglalkozásokat két vezetőedző irányítjaaz egyik csak 5 éven aluli gyermekeknek tart órát a másik vezetőedző csak 5 éven felülieknekTovábbra is kínálunk kiegészítő sportágakat, ezek jellege azonban változott, részben az igények, részben az oktatóink specialitásai mentén. Ami örök marad, az állandó célunk, a sport megkedveltetése és a mozgás iránti vágy kialakítása a kis vendégeinkben!

A RolliPolli eszköztára bővül. Már az idei évben megtalálhatók azok a szerek amik európai szinten kiemelkedő eredményeket mutatnak a gyerekek mozgásának leghatékonyabb fejlesztésében. Fontosnak tartom, hogy európai színvonalat képviseljünk és fenntartsuk a fejlődést más európai országokkal összehasonlításban.

A távolabbi jövő? Úgy érzem, hogy erről nem csak én döntök. A jövő úgy alakul, ahogy a RolliPolli csapata és a vendégek közösen döntenek. Az edzők, a szülők, a gyerekek együttesen éltetik a RolliPollit! A jövő rajtunk múlik!

Tanulmányokban sikeres, sportban gazdag tanévet kívánok!

Egri Tamás
 

Tanulmányaim:

Petőfi Sándor Általános Iskola és Gimnázium, érettségi
Sportszervező-menedzser szak 
Magyar Karate Szakszövetség versenyszervezői tanfolyam 
Testnevelési Egyetem Testnevelő – Edzői szak, diploma