Kuti Judit Ágnes

Kuti Judit Ágnes vagyok, 2014 óta mozgásfejelsztő gyermekjóga oktatóként dolgozom, a RolliPolli csapatát 2016 óta erősítem a legkisebb korosztály képviseletében.

Lányom 2011-ben született, azóta arra tettem fel az életem, hogy megtanuljam, hogy lehet segíteni, tudatosan formálni az élettől kapott kincset, – gyermekünket - hogy mint felelős szülő segíthessem, terelhessem az útját. Folyamatosan képzem magam, (élménypedagógia, mesepedagógia, Bothmer gimnasztika, stb...) és ezt a sokszínű tudásomat használom a legkisebbekkel töltött foglalkozásaimon is, figyelve az igényekre, de megtartva a biztonságot teremtő rutint is.

Nagy öröm látni a fejlődést rajtuk és az elégedett, hálás mosolyt a szülők arcán. Számomra a legfontosabb, hogy foglalkozásaimon minél több játékos, ügyességi mozgásra motiváljam a gyerekeket. Ez hatalmas érzelmi és testi energiát ad, ami átjárja őket, hat a kapcsolataikra, és saját fejlődési útjukra is.

Oktatóként és anyaként is azt látom, hogy ingerekkel télterhelt világunkban a tudatos odafigyelés fantasztikus ajándék és lehetőség a gyermekeinknek és a szüleiknek is. Számukra ez “csak” egy vidám, játékos foglalkozás, mégis remek hatással van a mindennapi életükre. A mozgásfejlesztés mellett pozitívan hat az idegrendszerükre, érzelmeikre, így családi és szociális kapcsolataikra is; hat a beszédfejlődésükre, önbizalmat, nyugalmat és egyensúlyt biztosít számukra, és segít a feszültségek feloldásában is. A komplex foglalkozás, több irányból ad ingert nekik, ami után kellemesen elfáradnak és nagyot tudnak pihenni a kicsik.

Szeretettel várom a az 1-2 éves, és 2-3 éves korosztályt az órarendben feltüntetett időpontokban.