Újdonságok

For English, please click here

A RolliPolli működésének kilencedik szezonját kezdi meg idén szeptemberben. Soha nem fogjuk azt mondani, hogy a tavalyi tanévet visszakívánjuk, de el kell ismernünk, hogy a kényszerszünet felnyitotta a szemünket azzal kapcsolatban, hogy rendszereink és folyamataink megújítást igényelnek.

 

Akik zoom óráinkon résztvettek, vagy a május 18-i nyitást követően bejelentkeztek foglalkozásainkra, már tapasztalhatták, hogy milyen megoldások felé indultunk el. Akkor csak egy-egy hétnyi előrelátást várhattunk el vendégeinktől, így heti rendszerességgel kellett őket Google Forms eszköz felhasználásával jelentkezésre kérnünk. Abban bízunk, hogy szeptembertől visszatér minden a rendes kerékvágásba és vendégkörünk ugyanolyan stabil lesz, mint a korábbiakban. Nyilvántartásainkat ennek megfelelően úgy dolgoztuk ki, hogy egyszeri jelentkezéssel az egész tanévet tudjuk kezelni, ezzel elsőbbséget adva a tagsági rendszerben járóknak. Arra bíztatjuk vendégeinket, hogy a RolliPolli foglalkozásokon való részvételt a gyerekek heti menetrendjének a részeként kezeljék. Ha stabil a csoportok összetétele, rendszeres a részvétel, sokkal jobban tudunk együtt dolgozni a gyerekekkel, a fejlődésük gyorsabb lesz.

Az, hogy kilencedik éve működünk, azt is jelenti, hogy vannak olyan vendégeink, akik velük nőttek fel és serdültek tinédzserekké. Nagyon büszkék és boldogok vagyunk, hogy ők továbbra is ragaszkodnak a RolliPollihoz, szeretnének járni hozzánk. Ennek tisztelegve indítunk egy csoportot, ami épp annyira szól az együtt edzésről, mint a - mára gyakran iskolán kívüli - barátságok ápolásáról. A 10+ TG csoport ezért meghívásos alapon működik, bár lehet ide is jelentkezni, minimum 3 éves tornász múlttal.

Minden egyéb csoportba elsősorban életkor alapján soroljuk be vendégeinket, másodsorban pedig arra törekszünk, hogy hasonló alapokkal rendelkező gyerekek kerüljenek össze. Ezzel is azt szeretnénk biztosítani, hogy jó ütemben tudjon haladni a csoport. Nem versenyre készítünk fel, nem akarjuk formálisan mérni a haladást, de azt gondoljuk, hogy a gyerekek akkor fogják élvezni a foglalkozásokat, ha túl azon hogy jól érzik magukat, látják magukon a fejlődést; ez motiválni fogja őket. Ennek megfelelően a 3-5 éves korosztálytól "kezdő" és "haladó" csoportot is indítunk. A beosztásra oktatóink tesznek javaslatot az első pár hét tapasztalatai alapján, iránymutatóul azt javasoljuk, hogy a "haladó" csoportot akkor válasszák csak, ha a gyermek legalább egy évet már járt tornára. Ha valaki "kezdő" csoportba kerül, de gyorsan fejlődik, javasolni fogjuk, hogy vigyék át a "haladó" csoportba, attól nem kell tartani, hogy valaki "beragad".

Bízunk benne, hogy a fentiek kellő támpontot adnak annak megítélésére, hogy jelentkezésüket milyen tartalommal adják le. Az alábbiakban összeszedtük a szükséges linkeket.

Próbaóra jelentkezés (azoknak a vendégeinknek, akik még nem jártak nálunk)

Rendszeres részvételre jelentkezés

Egyedi alkalomra jelentkezés (szabad hely függvényében elérhető)

A korona vírussal kapcsolatban nagyon eltérő attitűdöket mutatnak az emberek. Mi igyekszünk óvatosak és körültekintőek lenni, miközben törekszünk arra, hogy az életünket minél teljesebben élhessük. Hogy ez ne csak ma, de holnap is lehetőség maradjon, kérjük vendégeinket a higiénes ajánlások fokozott betartására:

Gyakori és alapos kézmosás (szappannal, minimum 20 másodpercig).
Zsebkendőbe, vagy ha az nem áll rendelkezésre, ingujjba köhögni, tüsszenteni, NEM a szabad levegőbe és NEM a kezünkbe; zsebkendőt utána eldobni és kezet mosni.
Szem, száj és orr érintése elkerülendő.
Puszilkodás, ölelés és kézfogás helyett könyék koccintására kellene átszokni.
Enyhe megfázás esetén is, de láz és/vagy köhögés esetén mindenképp a beteg maradjon otthon, a többiektől elzárva, ideális esetben az azonos háztartásba tartozókkal együtt. Akik az ellátásban segítenek, azok tartsanak távolságot.

A zsúfolt jelentek elkerülése érdekében nehéz szívvel, de arra kérjük vendégeinket, hogy 5 év feleti gyermekeik foglalkozása alatt ne a helyszínen várakozzanak. Megértésüket köszönjük.

Reméljük hamarosan találkozunk!

Kérdésekkel a szokásos módon lehet elérni csapatunkat:

Email: rollipolliteam@gmail.com
Mobil: Egri Anna 06 30 676 0170

Üdvözlettel,

Kivinen Beáta
RolliPolli Kft
tulajdonos és operáció fejlesztő


Egriné Óvári Anna
Örökmozgó-Nevelő Kft
üzemeltető és klub vezető