Egriné Óvári Anna

Klubvezető
Telefon: 06 30 676 0170

(KÉP)


Velem találkozik először mindenki, aki belép hozzánk, ezért úgy érzem, hogy az a legfontosabb feladatom, hogy az első percben tudjak olyat mondani a RolliPolliról, amitől a vendégek maradni akarnak

mai gyerekek számára el sem tudok képzelni a RolliPollinál jobb helyet ahhoz, hogy megismerjék a sportolás, a mozgás örömeitMindezt gyönyörű környezetben, kedves edzőkkel, barátságos vendégek társaságában. Gyerekkoromtól kezdve aktívan sportolok, ezeket a tapasztalatokat adom át a szülők és a gyerekek részére. Véleményem szerint a mai világban a gyerekeket kiskorúktól kezdve sportoltatni kell hogy aktív, egészséges felnőtt váljon belőlük

Számomra a RolliPolli a kezdet az egészséges élet felé!

Sidó Norbert

Szertorna oktató

 

Sidó Norbert János vagyok a RolliPolli Gyermek Mozgásközpont 5-7, 6+ korosztályának szertorna oktatója.

Gyerekkoromban a szüleim sok sportágat kipróbáltattak velem így saját tapasztalatból tudom ajánlani minden kezdő sportolónak a szertornát. A torna alapot ad, folyamatosan fejleszti az erőt, gyorsaságot, állóképességet, koordinációt, egyensúlyt és a ritmusérzéket.

Az elmúlt években volt szerencsém részt venni a Károly’s Camp-ben ahol nagy hangsúlyt fektetnek a különböző modern edzésmódszerek elsajátítására, ebből rengeteget elsajátítottam és ezt a tudást hozom magammal a RolliPolliba is.

Nagyon nyitott, barátságos, közvetlen típus vagyok, nem jellemző rám a szigor viszont elvárom hogy az edzéseken minden gyerkőc aktívan vegyen részt és ebben kérem a szülők támogatását is. Szeretek a szülőkkel kommunikálni, átbeszélni az én észrevételeimet és az övékét is. Szeretem a kihívásokat, motivál a gyerekekkel együtt dolgozni és büszkeséggel tölt el az éves munka végeredménye.

Kuti Judit Ágnes

Gyermek szertorna oktató (1-3 éves korosztály)

Oktatóként és anyaként is azt tapasztalom, hogy zajos, sokszor nyugtalan világunkban a tudatos mozgásfejlesztés fantasztikus ajándék a gyermekeinknek. A gyermekkori mozgás mindent megalapoz és meghatároz: az érzékszervek, az agy, az idegpályák fejlődését, az izmokat, a csontozatotemberi képességeink biológiai alapjait. Ezt fejleszteni szülői kötelességünk, mert ez az útravaló késő öregkorukig elkíséri majd gyermekeinket. Segíti őket az oviban, az iskolákban és a felnőtt életben, hasznukra lesz a munkában, a szerelemben, a tudományokban, a sportban vagy a művészetekben. Az életük minősége, a sikereik és a boldogságuk áll ezeken az alapokon.
Az a hivatásom, hogy segítsek a gyerekeknek, hogy a legjobb alapok lerakásával a legjobbat hozzák ki önmagukból. Ha eközben még sokat játszunk és nevetünk is: annál jobb.