Egri Tamás

Klubvezetőnk és Karate- és cselgáncs edző
Tel.: 06 30 709 3060


A 2014-15-ös tanév a második szezonom a RolliPolliban, úgy érzem ideje reflektálni, hogy mit sikerült eddig elérni, illetve előre vetíteni új és visszatérő vendégeink számára is, hogy mik a jövőre vonatkozó elképzeléseink.

A 2013-14-es tanév sok szempontból eredményes volt: a RolliPolli vendégeinek a száma a duplájára nőttNem hirdetünk, nem reklámozzuk magunkat, nem is férne bele, ehelyett a leghatékonyabb eszközre igyekszünk hagyatkozni: jól végezni a munkánkat és bízni benne, hogy a szülők ajánlanak minket barátaiknak, ismerőseiknek; a  öreg szájhagyomány. Köszönjük az eddigi támogatástTalán azért érdemeltük meg, mert rendszeresen járó vendégeinkkel és szüleikkel szoros kapcsolatot, - megkockáztatom - barátságot sikerült kiépíteni. Talán azért, mert elértük azt, amit célul tűztünk ki, hogy kellemes környezetben, erőltetés nélkül haladjunk előre a gyerekekkel.

Az elmúlt évben sokat ünnepeltünk, nem telt el hétvége anélkül, hogy szülinapot tartottunk volna, nemegyszer hármat-négyet! De a nagy ünnepeket is igyekeztünk együtt megélni, először az ugrik be, hogy milyen szép csomagot hozott minden gyereknek a Mikulás! 

Nyári táboraink sikerességét az bizonyította, hogy 4 teljes létszámú tábort sikerült indítani. A gyerekek arcáról tudjuk leolvasni, hogy mennyire érezték jól magukat.

Mi lesz 2014-2015-ben? Fejlődünk tovább! A RolliPolli gerincét adó szertorna struktúrálisan megújul, a foglalkozásokat két vezetőedző irányítjaaz egyik csak 5 éven aluli gyermekeknek tart órát a másik vezetőedző csak 5 éven felülieknekTovábbra is kínálunk kiegészítő sportágakat, ezek jellege azonban változott, részben az igények, részben az oktatóink specialitásai mentén. Ami örök marad, az állandó célunk, a sport megkedveltetése és a mozgás iránti vágy kialakítása a kis vendégeinkben!

A RolliPolli eszköztára bővül. Már az idei évben megtalálhatók azok a szerek amik európai szinten kiemelkedő eredményeket mutatnak a gyerekek mozgásának leghatékonyabb fejlesztésében. Fontosnak tartom, hogy európai színvonalat képviseljünk és fenntartsuk a fejlődést más európai országokkal összehasonlításban.

A távolabbi jövő? Úgy érzem, hogy erről nem csak én döntök. A jövő úgy alakul, ahogy a RolliPolli csapata és a vendégek közösen döntenek. Az edzők, a szülők, a gyerekek együttesen éltetik a RolliPollit! A jövő rajtunk múlik!

Tanulmányokban sikeres, sportban gazdag tanévet kívánok!

Egri Tamás
 

Tanulmányaim:

Petőfi Sándor Általános Iskola és Gimnázium, érettségi
Sportszervező-menedzser szak 
Magyar Karate Szakszövetség versenyszervezői tanfolyam 
Testnevelési Egyetem Testnevelő – Edzői szak, diploma

Egriné Óvári Anna

Klubvezető helyettes
Telefon: 06 30 676 0170

(KÉP)


Idén második éve támogatom Tamást a RolliPolli szervezésében, népszerűsítésében. Velem találkozik először mindenki, aki belép hozzánk, ezért úgy érzem, hogy az a legfontosabb feladatom, hogy az első percben tudjak olyat mondani a RolliPolliról, amitől a vendégek maradni akarnak

mai gyerekek számára el sem tudok képzelni a RolliPollinál jobb helyet ahhoz, hogy megismerjék a sportolás, a mozgás örömeitMindezt gyönyörű környezetben, kedves edzőkkel, barátságos vendégek társaságában. Gyerekkoromtól kezdve aktívan sportolok, ezeket a tapasztalatokat adom át a szülők és a gyerekek részére. Véleményem szerint a mai világban a gyerekeket kiskorúktól kezdve sportoltatni kell hogy aktív, egészséges felnőtt váljon belőlük

Számomra a RolliPolli a kezdet az egészséges élet felé!

Rácz Réka

Szertorna oktató

Rácz Réka vagyok, a RolliPolli Gyermek Mozgásközpont szertorna edzője és aerobic oktatója.

Szertorna oktatóként a 3-5, 5-7, 6+ korcsoportokkal foglalkozom. Vezetőedzőként a 3-5 korosztállyal foglalkozom. A szertorna meghatározó egy gyermek számára, akkor is, ha később más sportág űzését is választja, hiszen megfelelő alapokra tud építkezni (erő, gyorsaság, állóképesség és koordináció fejlesztése). A szertorna szereknek nagy jelentősége van a gyerekek fejlődésében.

A 3-5 éves korosztálynál a legfőbb célom, hogy megszerettessem magát a mozgást és megtanítsam nekik a sportág specifikus mozgásanyagot. Az edzés során nagy hangsúlyt fektetek a játékosságra, a nyugodt légkörre hogy a gyerkőc biztonságban érezze magát mellettem. Az óra főrészében talajtornázunk, nyújtunk és gyakorlatokat végzünk a szereken. Büszkén mondhatom hogy gyermekek kicsi korúk ellenére az év végére komoly fejlődésen mennek át, biztonságosan, stabilan végzik a gyakorlatok akár a szereken akár talajon.

Sidó Norbert

Szertorna oktató

Sidó Norbert János vagyok a RolliPolli Gyermek Mozgásközpont 5-7, 6+ korosztályának szertorna oktatója.

Gyerekkoromban a szüleim sok sportágat kipróbáltattak velem így saját tapasztalatból tudom ajánlani minden kezdő sportolónak a szertornát. A torna alapot ad, folyamatosan fejleszti az erőt, gyorsaságot, állóképességet, koordinációt, egyensúlyt és a ritmusérzéket.

Az elmúlt években volt szerencsém részt venni a Károly’s Camp-ben ahol nagy hangsúlyt fektetnek a különböző modern edzésmódszerek elsajátítására, ebből rengeteget elsajátítottam és ezt a tudást hozom magammal a RolliPolliba is.

Nagyon nyitott, barátságos, közvetlen típus vagyok, nem jellemző rám a szigor viszont elvárom hogy az edzéseken minden gyerkőc aktívan vegyen részt és ebben kérem a szülők támogatását is. Szeretek a szülőkkel kommunikálni, átbeszélni az én észrevételeimet és az övékét is. Szeretem a kihívásokat, motivál a gyerekekkel együtt dolgozni és büszkeséggel tölt el az éves munka végeredménye.

Kuti Judit Ágnes

Gyermek szertorna oktató (1-3 éves korosztály)

Oktatóként és anyaként is azt tapasztalom, hogy zajos, sokszor nyugtalan világunkban a tudatos mozgásfejlesztés fantasztikus ajándék a gyermekeinknek. A gyermekkori mozgás mindent megalapoz és meghatároz: az érzékszervek, az agy, az idegpályák fejlődését, az izmokat, a csontozatotemberi képességeink biológiai alapjait. Ezt fejleszteni szülői kötelességünk, mert ez az útravaló késő öregkorukig elkíséri majd gyermekeinket. Segíti őket az oviban, az iskolákban és a felnőtt életben, hasznukra lesz a munkában, a szerelemben, a tudományokban, a sportban vagy a művészetekben. Az életük minősége, a sikereik és a boldogságuk áll ezeken az alapokon.
Az a hivatásom, hogy segítsek a gyerekeknek, hogy a legjobb alapok lerakásával a legjobbat hozzák ki önmagukból. Ha eközben még sokat játszunk és nevetünk is: annál jobb.
 

Kelemen Bendegúz

Karate oktató

Kelemen Bendegúz vagyok, karate oktató.

2002-ben kezdtem karatézni a Budai XI Sportegyesületben. A fekete öves vizsgámat 2013-ban tettem. Egyéni versenyszámokban többszörös országos bajnok, csapatban magyar bajnok vagyok, karate bírói vizsgával rendelkezem.

A RolliPolliban 2014 januárja óta vezetem a karate edzéseket. Az edzéstematikát úgy alakítottam ki, hogy 4 éves kortól 10 éves korig minden fiúnak és lánynak garantálja a folyamatos fejlődést. Az órákon mindenki játékos formában megismerkedhet a karate alaptechnikáival, kultúrájával, nyelvezetével. A gyerekek elsajátíthatják a karate öt fő alapelvét: jellem, tisztelet, szorgalom, önuralom, akaraterő. A karatésoknak lehetőségük nyílik övvizsgákat tenni, kezdő karate versenyeken részt venni.

Célom, hogy a RolliPolli karatésai amellett, hogy az edzéseken koncentrációjukat és mozgásukat fejlesztik, éljenek a karate mint sport által nyújtott lehetőségekkel: minél több sikerélményük legyen és már fiatalon eredményeket érjenek el.