Születésnap

Tartsa gyermeke születésnapi rendezvényét a RolliPolliban! A RolliPolli születésnapon a gyerekek lelkesedését és energiáját szertorna alapú, zenével kísért sportos- és játékos feladatokkal kötjük le. A rendezvény irányítását képzett és tapasztalt kollegáink veszik kezükbe, így a szülinapos szülők maguk is vendégként vehetnék részt. Garantáltan mindenki arcára mosolyt varázsolunk!


A RolliPolli születésnapi rendezvény alapcsomag tartalma:

  • 45-60 perc tornatermi foglalkozás trambulin használatával (egyszerre 14 gyermek lehet a teremben, 4 éves kor fölött vállaljuk)
  • Különterem használat a rendezvény alatt
  • Váró/játszó szabad használata
  • Vendégek fogadása és segítség a rendezvény bekészítésében, eltakarításában

Az alapcsomagban foglalt rendezvény 2 óra időtartamú. A hatékony előkészítés érdekében javasoljuk, hogy a party dekorációt előre bocsássák kollegáink rendelkezésére, így mentesülnek a teremdíszítés feladata alól. A rendezvény kezdete előtt 20 perccel nyitjuk ki a parkoló kapuját, ekkor tudja a házigazda család az utolsó kellékeket, ételt, italt, tortát, stb behozni. Mivel a "romokeltakarítását mi magunk végezzük, kérjük, hogy a helyszínt a rendezvény végét követő 15 percben elhagyni szíveskedjenek. Természetesen van mód az alapcsomagban meghatározottnál hosszabb vagy attól eltérő struktúrájú rendezvényt tartani, erre vonatkozó igényét kérjük kollegáinknak előre jelezze, hogy az egyedi feltételekben meg tudjanak állapodni

A RolliPolliban egyidőben egy rendezvénynek nyújtunk helyt és nincs közben tanóra, így az egész helyszín kizárólagos használatukban van.

A csomag ára nem tartalmazza az étel- italfogyasztás, torta és dekoráció árát.

Összeállítottunk egy "lányos" és egy "fiús" születésnapi dekorációs csomagot, ami rendelés alapján a recepción átvehető. A csomag tartalma: 2 x 8 db papír tányért, 2 x 8 db papír poharat, 20db-os szalvéta csomagot, 25 db-os papír szívószál csomagot, 2 x 12db fa villát, 1 csomag színes konfettit, 2 csomag csillag girlandot, 1 csomag "Happy Birthday" girlandot, 1 csillámos koronát a születésnaposnak, RolliPolli dekorációval ellátott dobozt, ami alkalmas a torta szállítására