Ajánlások és távolabbi tervek a koronavírus időszakában

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a magyar kormány általános iskolák bezárására vonatkozó rendelkezésével összhangban 2020. március 16-tól további értesítésig felfüggesztettük a RolliPolli Mozgásközpont működését.

Abban bízunk, hogy amennyiben mindenki felelősen és a rendelkezések szellemében jár el, a vírus terjedése mérsékelhető és ezzel az egészségügyi ellátó rendszer terhei és a vírus gazdasági hatásai csökkenthetők.

Vendégeink javarészt fiatal gyermekek és szüleik, így hacsak egyéb egészségügyi problémájuk nincs, nem tartoznak a veszélyeztetett csoportba, nincs okuk aggodalomra. Társadalmi felelőssége azonban mindegyiküknek van, mert hordozók azok is lehetnek, akik nem betegednek meg, vagy tünetmentesen esnek át a fertőzésen.

Ajánlásunk:

Gyakori és alapos kézmosás (szappannal, minimum 20 másodpercig).
Zsebkendőbe, vagy ha az nem áll rendelkezésre, ingujjba köhögni, tüsszenteni, NEM a szabad levegőbe és NEM a kezünkbe; zsebkendőt utána eldobni és kezet mosni.
Szem, száj és orr érintése elkerülendő.
Puszilkodás, ölelés és kézfogás helyett könyék koccintására kellene átszokni.
Enyhe megfázás esetén is, de láz és/vagy köhögés esetén mindenképp a beteg maradjon otthon, a többiektől elzárva, ideális esetben az azonos háztartásba tartozókkal együtt. Akik az ellátásban segítenek, azok tartsanak távolságot.
Tömegközlekedés használatát, különösen a csúcsforgalmi órákban, kerüljük (városon kívülre ne utazzunk).
A társasági összejöveteleket az abszolút szükséges szintig minimalizálni kellene.
Otthon gyakran kell szellőztetni és a ritkán használt lefolyókat hetente egyszer legalább át kell öblíteni.

Napi szinten tartjuk figyelemmel a helyzetet és reagálni fogunk annak alakulására. Amennyiben biztonságosnak érezzük, törekedni fogunk arra, hogy akár már az iskolák nyitása előtt is alkalmat adjunk a gyerekeknek foglalkozásra, hogy ezzel a szülőket legalább átmenetileg tehermentesítsük.

Most az a legfontosabb hogy minden vendégünk biztonságban legyen és egészséges maradjon!

Nagyon nehéz helyzet ez Nektek, Nekünk, Mindenkinek! Segítsünk egymásnak és vigyázzunk egymásra!

Bármilyen kérdés, kérés esetén állunk szíves rendelkezésetekre! Ha gond van és segítségre lenne szükségetek, keressetek minket bizalommal!

Elérhetőségek:
Egriné Óvári Anna: +36306760170
Egri Tamás:+36307093060
Rácz Réka: +36207452312
Sidó Norbert: +36304071323