Elindultunk...

Kedves Szülők, Gyerekek!

A RolliPolliban igyekszünk dinamikusan alkalmazkodni a COVID-19 fertőzés alakulása kapcsán folyamatosan változó helyzethez. Ennek jegyében tértünk át online órák oktatására amikor a RolliPolli Termet be kellett zárni és indultunk újra május 18-án, miután a 170/2020. (IV.30) számú kormányrendelet a szabadidős célú edzéseket engedélyezte.

Az első hét mindenféle fennakadás nélkül, simán lement, túlnyomó részt teli órákkal! Bízunk benne, hogy ez annak a visszaigazolása, hogy a jelenlegi helyzet kapcsán újonnan bevezetett folyamataink, együttélési szabályaink megnyugtatóak vendégeink számára. Ezeket fogaltuk össze Speciális Házirendünkben, amit ezen a linken csatolunk. 

Főszabály, hogy egy edző és 6-8 gyermek vehet részt egyszerre egy foglalkozáson, az érkező és távozó csoportok nem találkozhatnak beltéren, a kísérők csak kültéren várakozhatnak és a gyerekeknek sportolásra alkalmas ruhában kell érkezniük (további részletek a dokumentumban). A szabályok nem ötletszerűek, tájékozódtunk sportegyesületek által bevezetésre kerülő rendelkezésekről és ezekhez igazodtunk. Kérjük a súlyának megfelelő alapossággal tanulmányozzák rendelkezéseinket!

A csoportok között 10 perces szünetet tartunk, ami arra pont elég, hogy a termet és az eszközöket fertőtlenítsük, az érkező gyerekek beléptetését elvégezzük, de nem enged időt arra, hogy pénzt kezeljünk; egyébként ez önmagában is higiénés kockázatot jelent. Ezért, meg mert a világ amúgy is ebbe az irányba halad, előre utalással kérjük a vásárolt alkalmak rendezését. A részleteket a jelentkezőkkel egyeztetjük. 

Online foglalkozásainkból mostanra már csak egyet tartunk meg; alig meglepő, hogy ezekre visszafogott volt a kereslet, nem ugyanaz, mint a RolliPolli termében eltöltött óra! 

A múlt héten adott visszajelzések alapján úgy döntöttünk hogy az órák javarészét a jövő héten is megtartjuk. Június 15-19 heti órarendünk a következő:

Jelentkezni illetve észrevételeket leadni az alábbi linkeken lehet. 

https://forms.gle/8sr6BWiLYJxa5mvs5

Bérleti konstrukcióinkat a korlátozott kapacitásra tekintettel kénytelenek voltunk felfüggeszteni, ugyanezen oknál fogva pótlásra sem tudunk egyelőre lehetőséget adni. 

Ezt a hetet követően áttérünk a nyári menetrendre. A nyári táborok meghirdetett időpontjai: 

2020. június 22-i hét
2020. július 6-i hét
2020. július 20-i hét
2020. augusztus 3-i hét
2020. augusztus 10-i hét
2020. augusztus 24-i hét (10+ TG csoportnak fenntartva)

További információért kérjük látogasson el erre az oldalunkra.

Jelentkezni az alábbi linken lehet:
https://forms.gle/QRWYqRsPZUNKQ7aj7

Szülinapi rendezvényeket a nyári szünet alatt is tudunk szervezni, ha érdekli ez a lehetőség, kérjük keressen minket!

Reméljük hamarosan újra találkozunk!

Kérdésekkel a szokásos módon lehet elérni csapatunkat:

Email: rollipolliteam@gmail.com
Mobil: Egri Anna 06 30 676 0170

Üdvözlettel,

Kivinen Beáta
RolliPolli Kft
tulajdonos

Egri Tamás és Egriné Óvári Anna
Örökmozgó-Nevelő Kft
üzemeltető