Kollár Tibor

Kollár Tibor vagyok, tanár, gyógytestnevelő, egészségfejlesztő, gyógymasszőr és szertorna edző.

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen végeztem 2014-2022 között. Az egyetemi évek alatt szerettem bele az oktatásba, ami azóta is életem részét képezi.

Munkám során a kisgyermektől egészen a felnőtt korig minden korosztállyal foglalkoztam, ez alapján biztosan tudom mondani, hogy a gyermekek tanítása nem munka, hanem hivatás. Ennek elkötelezettje vagyok.

Hobbim, hogy figyelemmel kísérem a torna mint szakma fejlődését, ennek köszönhetően naprakész vagyok a trendek és kutatások terén. Az edzéstervet folyamatosan frissítem az újdonságokkal, így még precízebben tudom oktatni a gyermekeket.

A képzésem alatt ismerkedtem meg a RolliPollival, ahol egy nagyszerű csapat tagja lettem. Azóta közösen igyekszünk örömöt és tudást átadni a gyerekeknek.

A RolliPolli teljesen egyedi számomra, itt találkoztam először azzal az elképzeléssel, hogy játékosan, szívből is lehet szertornát oktatni. Amit leginkább szeretek a RolliPolliban az nem más, minthogy egyszerre biztosítja a gyermekek fejlődését és a jó hangulatú edzéseket, aminek köszönhetően a gyerekek kognitív és motoros képességei gyorsabban fejlődnek, könnyebben rögzülnek a mozgásminták.

"A tekintély és szeretet jobban biztosítja a fegyelmet, mint akármelyik szigorú eszközök"
Johann Friedrich Herbart