Mi a RolliPolli?

A RolliPolli 2012. januárja óta működő, elsősorban 1-12 éves korú gyermekek számára sportfoglalkozásokat kínáló szabadidőközpont.

 

A RolliPolli a gyerekeknek mindenekelőtt a felfedezés és mozgás, az újra meg többre vállalkozás, és a kitartó munkával elérhető siker örömét szeretné megtanítani. A biztonságos helyszín lehetőséget teremt erre, a színekkel teli üde környezet invitál a részvételre, a többi gyerek jelenléte pedig motivál. A megélt (és nem elmeséltpozitív élmény a mozgás szeretetét erősíti, a sikert hozó munka pedig megtanítja az eredmény tiszteletét. Ha a sportolás rendszeressé válik, a gyerek egészséges életmódra szokik, frissebben gondolkodik és eszközt kap a kezébe arra, hogy a kihívásokat jól kezelje. Így az élet más területein is hatékonyabban tud működniNálunk a gyerekek barátokra, hasonló érdeklődésű társakra találnak, dolgoznak, és közben jól érzik magukatEzfilozófiánk, ezzel próbálunk hozzájárulni ahhoz, hogy a rengeteg feszültséggel és elvárással teli világukba egy kis könnyedséget csempésszünk.

A fentiek mentén a gyerekeket elsősorban nem versenyeztetjük, hanem arról igyekszünk gondoskodni, hogy önmagukat próbálják minden egyes alkalommal felülszárnyalni. A fejlődéshez azszertorna program ad keretet, aminek a kiszolgálására világszínvonalú eszközökkel felszerelt tornatermünket eredetileg létrehoztuk.

Várjuk Önöket idén is!

Kivinen Beáta

RolliPolli Gyermek Testnevelési Kft.

tulajdonos és operáció fejlesztő
06 30 231 5101

Egriné Óvári Anna
üzemeltető és klubvezető
Örökmozgó Nevelő Kft.

06 30 676 0170

Az Örökmozgó Nevelő Kft. a RolliPolli Kft. Bp. 1126 Orbánhegyi út 5. alatt műkődő létesítményének üzemeltetője.

Budapest - 1126, Orbánhegyi út 5.

e-mail: info@rollipolli.hu

Kövess minket a facebook-on: facebook.com/rollipolli.hu