Mi a RolliPolli?

A RolliPolli 2012. januárja óta működő, elsősorban 1-12 éves korú gyermekek számára sportfoglalkozásokat kínáló szabadidőközpont.

A RolliPolli a gyerekeknek mindenekelőtt a felfedezés és mozgás, az újra meg többre vállalkozás, és a kitartó munkával elérhető siker örömét szeretné megtanítani. A biztonságos helyszín lehetőséget teremt erre, a színekkel teli üde környezet invitál a részvételre, a többi gyerek jelenléte pedig motivál. A megélt (és nem elmeséltpozitív élmény a mozgás szeretetét erősíti, a sikert hozó munka pedig megtanítja az eredmény tiszteletét. Ha a sportolás rendszeressé válik, a gyerek egészséges életmódra szokik, frissebben gondolkodik és eszközt kap a kezébe arra, hogy a kihívásokat jól kezelje. Így az élet más területein is hatékonyabban tud működniNálunk a gyerekek barátokra, hasonló érdeklődésű társakra találnak, dolgoznak, és közben jól érzik magukatEzfilozófiánk, ezzel próbálunk hozzájárulni ahhoz, hogy a rengeteg feszültséggel és elvárással teli világukba egy kis könnyedséget csempésszünk.

A fentiek mentén a gyerekeket elsősorban nem versenyeztetjük, hanem arról igyekszünk gondoskodni, hogy önmagukat próbálják minden egyes alkalommal felülszárnyalni. A fejlődéshez azszertorna program ad keretet, aminek a kiszolgálására világszínvonalú eszközökkel felszerelt tornatermünket eredetileg létrehoztuk.

A küzdősportok irányába elkötelezettek vagyunkklub vezetőnkEgri Tamássaját nemzetközi sikerekkel tűzdelt versenyzői karrierjének végeztével a junior válogatott igen eredményes edzője lett, ezt ma is hivatásának tekintiTamás 2014-ben vette át a RolliPolli klubvezetői szerepét. Kitartó és következetes, igényes és magas elvárásokat támaszt magával és kollegáival szemben is. ÍgyRolliPolli csillog-villogúj eszközökkel, felszereléssel, alaposan végiggondolt órarenddel és lelkes, munkára kész csapattal várja új és visszatérő vendégeit. Sikerekben és élményekben gazdag 2017-18-as tanévet kívánunk!

Várjuk Önöket idén is!

Kivinen Beáta

RolliPolli Gyermek Testnevelési Kft.

ügyvezető
06 30 231 5101

Egri Tamás 
klubvezető
Örökmozgó Nevelő Kft.

ügyvezető

06 30 709 3060


Az Örökmozgó Nevelő Kft. a RolliPolli Kft. Bp. 1126 Orbánhegyi út 5. alatt műkődő létesítményének üzemeltetője.

Budapest - 1126, Orbánhegyi út 5.


e-mail: info@rollipolli.hu

Kövess minket a facebook-on: facebook.com/rollipolli.hu